Kissat

osoitteessa on pelkästään kissalan sivut 😊

Nevamasquerade 


Nevamasquerade on reipas ja seurallinen kissa. Joka viihtyy muiden lemmikkien kanssa..Puhumattakaan lapsista ❤️ Luonne-eroja on mutta yleensä on siellä missä on ihminenkin. 

Itse panostan jalostuksessa reippaisiin, terveisiin ja rotumääritelmän mukaisiin nevoihin. Kaikki kissani terveystutkitaan. Fiv, felf, PKD sekä HCM. Kissani ovat terveitä linjoja. Eikä allergioita ole esiintynyt.

Nevamasquerade on keskisuuri kissa. Jolla on upeat siniset silmät. Silmien väri kehittyy myohemmin kuten myös usein turkin väritys muuttuu vanhetessa, tummenee. Syntyessään pennut ovat valkoisia..  Nevamasquerade on Siperian kissan sisar-rotu. Erona on väritys ja silmien väri.

Omilla kissoilla karva ei ole takkuuntunut mutta toki turkkia kannattaa harjata. Keväällä ja Syksyllä on karvanlähtö aika ja karvaa lähtee.. Myös pitkin vuotta. 

Nevamasquerade kissasta saat varmasti iloa ja seuraa itsellesi. Kuten lemmikistä aina 💜 

Pentueita minulla on suht tasaiseen pitkin vuotta. Pentumme saavat virikkeellisen ympäristön ja paljon ihmisen hoivaa ja läheisyyttä. Sekä monipuolisen ruokinnan. Pentuni ovat heti sisäsiistejä.

Kannattaa siis ottaa yhteyttä ja kysäistä pentutilannetta. Josta ilmoitan myös täällä etusivulla. Nevamasquerade sopeutuu monenlaisiin perheisiin. 

Meiltä ostetun pennun mukaan saat loppuelämän tuen. Meillä on pennuilla Whatsapp ryhmä joissa vaihdamme pentujen/aikuisten kissojen kuulumisia. Toivon että edes silloin tällöin kuulen kasvateistani. Miten heillä menee. Sekä haluan että uusi koti leikkauttaa pennun myöhemmin.

Ja koska en tätä päivätyökseni tee ja minulla on elämässä paljon tapahtumaa sekä kiirettä. Niin laita vaan reippaasti minulle tai whatsup ryhmään viestiä mistä tahansa asiasta mikä askarruttaa pennun tai aikuisen kanssa. Vastaus ja apu löytyy aina 🙏

Jokainen pentue on suunniteltu odotettu ja toivottu🙏

Kuvieni kopiointi ehdottomasti kielletty